Intål vìdéo, lå part inisiàl dlå rélåsión tinü då lå Prufésurèså Luigiå Fåvàlli, nütrisiunìstå e gåstrònumå, å lå Sàgrå dål Riš. Lå prufésurèså l'à pårlà då stå piåntå insì impurtåntå, di OGM, dlå biòdivèrsità e åd tüt cul ch'ågh è dådré å un bón piat åd riš. Pår finì, l'à préšéntà di bèi ricèt å bàš 'd riš...då måt sübit in pràticå...
Clichè pår våd òn line lå sò préšéntåsión (in Flash) e pår léš e ståmpà i sò ricet.
R. M.
Vérsión in itåliån:
Nel video, la parte iniziale della relazione tenuta dalla
Professoressa Luigia Favalli, nutrizionista e gastronoma, alla Sagra del Riso. La professoressa ha parlato di questa pianta così importante, di OGM, della biodiversità e di tutto quello che c'è dietro a un buon piatto di riso. Per finire, ha presentato delle belle ricette a base di riso...da mettere subito in pratica... Cliccate per vedere on line la sua presentazione (in Flash) e per leggere e stampare le sue ricette.
R. M.
Clichè pår våd òn line lå sò préšéntåsión (in Flash) e pår léš e ståmpà i sò ricet.
R. M.
Vérsión in itåliån:
Nel video, la parte iniziale della relazione tenuta dalla
Professoressa Luigia Favalli, nutrizionista e gastronoma, alla Sagra del Riso. La professoressa ha parlato di questa pianta così importante, di OGM, della biodiversità e di tutto quello che c'è dietro a un buon piatto di riso. Per finire, ha presentato delle belle ricette a base di riso...da mettere subito in pratica... Cliccate per vedere on line la sua presentazione (in Flash) e per leggere e stampare le sue ricette.
R. M.
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